A legjobb Samsung Galaxy S9 tokok

Ha már te is beszerezted a legújabb Samsung okostelefont, akkor ne feledkezz meg a megfelelő kiegészítőkről is. Ne maradjon le az edzett üvegfólia, a powerbank, és persze a telefontok se. Ebben a bejegyzésben összegyűjtöm nektek a legjobb Samsung Galaxy S9 tokokat, szóval, ha érdekelnek melyek azok, akkor olvassatok tovább!

  1. Samsung Galaxy S9 “CardHolder” tok

A telefontok belülről kiváló minőségű TPU anyagból van, ami biztosítja, hogy a telefont könnyen belehelyezhesd a telefontokba. A tok külseje kemény polikarbonátból van, így védelmet nyújt a külső behatásoktól. A telefon hátulján vagy egy kicsúsztatható rekesz, amelybe belehelyezhető egy bankkártya, így, ha bevásárolni mész, akkor bőven elég a telefont és a telefontokot magaddal vinned. A telefon külseje egyszerű és elegáns, de azért látszik rajta, hogy masszív és megvédi a telefont.

Samsung Galaxy S9 CardHolder tok

  1. “Robo” Samsung Galaxy S9 tok

Ennek a telefontoknak nem véletlenül „robo” a neve, hiszen egyértelműen egy robotra hasonlít a kinézete. A telefontok három részből tevődik össze, ami nagyon modern külsőt eredményez neki. A telefontok anyaga minőségi TPU, így könnyedén felhelyezhető a telefonra. A telefon hátulján van egy kihajtható pöcök, aminek a segítségével kitámasztható a telefon a kényelmes használat érdekében. A tok hiába masszív, a nyomógombokat nagyon könnyen el lehet érni rajta keresztül és egyáltalán nem okoz problémát a használatukban. Ha tetszik a „robotos” kinézet és szereted a praktikus tokokat, akkor ez a tok biztosan tetszene neked.

Robo Samsung Galaxy S9 tok

  1. Samsung Galaxy S9 “Borító vizes csillogó” tok

Ha gyakran unatkozol és szereted a hógömböket, akkor az ilyesmi tokok neked valók. Amellett, hogy nagyon szép és masszív, nagyon szórakoztató is, mert van benne víz, amiben egy csomó csillogó kis glitter úszkál. A tok a sarkainál meg van erősítve, így extra védelmet nyújt az esések alkalmával. A széleinél meg van emelve, így még nagyobb biztonságot nyújt,ha leejted a telefonodat. Ha kedveled az érdekes és látványos tokokat, akkor ezt ajánlom neked!

Samsung Galaxy S9 Bor°t¢ vizes csillog¢ tok

  1. Samsung Galaxy S9 360° (black) tok

Ha szereted a nagyon biztonságos tokokat, és jobban tetszik, ha az egész telefonod egyszínű, akkor egy 360°-os tok a neked való. Nagyon sok színben megtalálhatod, így biztosan találsz majd az ízlésednek megfelelőt. A tokhoz jár egy kijelző védő is, így nem kell aggódnod amiatt sem. A tok csak kevés részét nem fedi a telefonnak, ez azt jelenti, hogy ha egy ilyet használsz, akkor megőrizheted a telefonod tökéletes állapotát akármeddig.

Samsung Galaxy S9 360 (black) tok

  1. Samsung Galaxy S9 “VILI” (black) flip tok

Ha nem szeretsz kijelző védő fóliát használni, de szeretnéd, ha karcmentes maradna a telefonod kijelzője, akkor egy kihajtható tok való neked. Ez a tok belülről egy TPU tokkal tartja biztos helyen a telefont, kívülről pedig műbőrrel védi azt. A telefontok megjelenése elegáns és egyszerű. A tok belseje pénztárcaként funkciónál, így nagyon hasznos tud lenni vásárlások esetén is. A telefontokot telefonáláskor nem kell kinyitnod, csak annyi időre, hogy felvedd a telefont, majd egyből vissza is csukhatod, úgy is tökéletesen fogod hallani azt, akivel beszélsz.

Samsung Galaxy S9 VILI (black) flip tok

További információ a témáról Bluetooth hangszórók.

Ugyanazon kategóriába tartozó hozzászólások:

Scroll to top