A web hosting mostantól könnyen elérhető

A Web hosting egy olyan szolgáltatást jelent, ami tárhelyet biztosít a weboldalaknak az interneten. Más szóval,olyan szolgáltatás, ami embereknek és céeknek engedi, hogy az interneten láthatóak legyenek a posztjaik. Egyének megnézhetik a weboldalát azzal, hogy csak beírják a domain nevet a keresőbe.

A legjobb Web Hosting szolgáltatások

Számos web hosting szolgáltatás közül válogathat, attól függően, mit akar elérni. Itt van pár példa.

Web hosting

Shared Webhosting

Ezzel a szolgáltatássa a host cég központja több oldalt tart egy szervere. Pédául a G oldal megosztja ugynaazt a szervert H-val, I-vel és J-vel. A szolgáltatás nagyon olcsó mivel a teljes összegre irányul. A probléma vele csak annyi, hogy az A oldalon levő forgalom befolyásolhatja a többi működését.

VIP Web Hosting

Úgy működik ez is mint a Shared hosting, hogy az oldlak ugyanazt a szervert használják. Azonban az oldalak száma szerverenként nem annyi, mint a shared hosting esetén. Ez azt jelenti, hogy a forgalom az egyik oldalon valószínűleg nem befolyásolja a teljesítményét a többi oldalnak. Ez a szolgáltatás drágább mint a Shared hosting és az ár $20 és $60 dollár között mozog.

Web hosting

Dedicated Web Hosting

Ebben a szolgáltatásban egy egyén egy teljes szervert tud bérelni és így senkivel nem kell osztozkodnia. A tulajdonos irányítása alatt lesznek. A Dedicated Web Hosting számos forrást biztosít a vásárolónak.

A Web Hosting előnyei

Megbízható szerverek.Általában a nagyobb cégek frissítik a szervereiket és biztosítjákn őket úgy ahogy tudják. Ez, cserébe, biztosítja azt, hogy gyorsak maradnak az összeomlás veszélye nélkül. Egy lassú szerver amit másokkal megosztunk katasztrofális lehet . A legjjobb élményért fontos hogy gyors és biztos szervert futtassunk. Habár nehéznek tűnhet egy megbízható szervert létrehozni, a személy aki bérelni kíván egy ilyet talán ezzel egy kissé bebiztosítva érezheti magát. Teljes kontrollban lehet felette.

Ingyenes szolgáltatások. Ha egyszer feliratkozik egy web hosting céghez, hozzáférése lesz néhány ingyenes külön szolgáltatáshoz. Például, ingyenes email programokat kaphat útmutatókkal. Azonban fontos, hogy a cégek különböző szolgáltatásokat és extrákat tudnk felajánlni. Szabadon nézelődhet azonban és dönthet az alapján, hogy melyik cég ajánlata a legvonzóbb.

A legjobb tervekből válogathat az,aki hostingra akar feliratkozni. Ezen folyamat során számos ociót ajánlnak fel a cégek, melyek alapján a legvonzóbb fellé orientálódhat a vásárló. Számos előnyt lehet ebből kovácsolni. Ennek fényében, fonos, hogy időt és mély elemzést sszánjunk arra, hogy megnézzük, melyik cég mit ajánl.

Gyors ügyfélszolgálat. Habár sokan nem fordítanak sok figyelmet erre, sokszor nagy jelentősséggel bír, különösen ha nagy probléma kerüla felszínre. A legtöbb hosting cég külföldi szakértőket alkalmaz (például Németországból) az ilyen katasztrofális esetek kezelésére.

IHa a weboldalát az interneten megtekinthetővé akarja tenni, akkor a web hostingra van szüksége. Azonban nagyon óvatosnak kell lenni, hogy helyes döntést tudjon hozni. Talán szükségszerű lehet, hogy a Shared Hostinggal kezdje és lassan fokozatosan váltson másokra.

Scroll to top